Online Tool Academy

Expert bij de Online Tool Academy

Sinds kort ben ik als expert aan de Online Tool Academy verbonden, waar ik een training over Trello heb ontwikkeld. Als ondernemer was ik al langer op zoek naar meer structuur en overzicht. Zeker omdat je als ondernemer aan veel zaken moet denken, merkte ik dat het overzicht bij mij nog wel eens kwijt was. Hoe vaak ik niet diverse notitieblaadjes vol schreef die overal op mijn bureau zwierven…

Maar door Trello te gebruiken is dat nu voorbij! Trello helpt mij in mijn bedrijf, in de samenwerking met mijn klanten, maar ook privé om meer structuur te houden en mijn to do’s goed in beeld te krijgen. Het is zeer gebruiksvriendelijk en snel in gebruik en biedt veel opties om de processtappen binnen een project in de gaten te houden. En als je met een team werkt is het al helemaal fijn, want in 1 oogopslag zie je waar iedereen mee bezig is, houdt je iedereen accountable en boek je resultaat!

De trainingen van de Online Tool Academy zijn overzichtelijk, leerzaam en alles staat in 1 omgeving! Zeker als je start als ondernemer scheelt dit zoveel uitzoekwerk. Inmiddels zijn er meer dan 30 trainingen die je kunt volgen en die veel waarde bieden voor jou als (startende) ondernemer!

Neem eens een kijkje op de site, je zult versteld staan van de hoeveelheid en variatie aan trainingen zoals Mailchimp, Toggle, Canva, Moneybird en nog veel meer!

Lees hier meer over de Online Tool Academy

 

sylviaklinkva-website
Chat openen