Over mij

sylvia-foto-website Ik ben Sylvia Klink en geboren in Ede en nu woonachtig in het mooie en gezellige Leiden.

Mijn besluit om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, is uiteraard niet van de een op de andere dag gekomen.

Na het VWO had ik al snel het gevoel dat ik niet nog zoveel jaar wilde studeren aan de universiteit, maar wilde ik gelijk aan de slag! Ik kwam terecht op een accountantskantoor en in de avonduren heb ik diverse opleidingen gevolgd.  Ik vond het belangrijk praktijkervaring op te doen en vanuit de financiële administratie rolde ik al snel de salarisadministratie in en kwam na een aantal overstappen bij de werkgever terecht waar ik nu nog steeds werkzaam ben.

Maar een bezige bij als ik ben, hou ik niet van stilzitten dus nadat ik in het begin de mogelijkheid kreeg om op de afdeling Personeelszaken met een aantal collega’s op te gaan zetten heb ik 2012 de HBO opleiding Personeelsmanagement afgerond en ben ik eigenlijk al snel als zzp’ er aan de slag gegaan.  Daarna ben ik snel als zelfstandige aan de slag te gaan en na een aantal jaren was het vorig jaar mij echt de tijd om stappen te gaan zetten en mijn bedrijf op een goede wijze neer te gaan zetten.   Ik zie het als een mooie kans om mijn passie, kennis en ervaring samen te brengen.

Kapitaal van jouw organisatie 

In al mijn werk was en is zelfstandigheid erg belangrijk.  Van salarisadministrateur tot HR-adviseur tot zzp’er.  Daarnaast is mijn leergierigheid en passie om nieuwe dingen te leren mij altijd goed van pas gekomen.

Online tools en programma’s implementeren en beheren is ook onderdeel van mijn werk geweest.  Mijn hands on mentaliteit maakt dat ik graag zaken op pak en daar krijg ik energie van. Van het ondersteunen van managers naar ondernemers, daar waar ik taken uit handen kan nemen en met een positief resultaat kan afronden, dat geeft mij zoveel energie.
De laatste jaren kan ik mijn creativiteit kwijt in het maken van sieraden, maar ook in mijn werk als (online) HR adviseur of Social media manager is creativiteit een belangrijke peiler, samen met mijn oplossingsgerichtheid en resultaatgerichtheid.

Ik werk graag samen en voor jou om het kapitaal van jouw organisatie zo goed mogelijk in te kunnen zetten.  Ben je als ondernemer aan het groeien en toe aan de volgende stap?  Zijn er vraagstukken op HR gebied?  Of wil jij jouw online zichtbaarheid een boost geven?

Ik werk zelfstandig en toch nauw samen met de ondernemer. Harmonie en samenwerken geeft succes en daar ga ik voor.